De drie pijlers
van Assign

Bij Assign weten we wie we zijn en waar we naartoe willen. Net omdat we van bij het begin intens over de bedrijfswaarden nadachten, schrijven we een authentiek verhaal. We improve, we care and we take IT personal: dat trio is jouw garantie op een stabiele aanpak die via een persoonlijk traject tot de beste resultaten leidt.

Waarden die ons anders maken

We take IT

Personal

Onze medewerkers en klanten staan op de eerste plaats. Daarna komen de projecten en de tools. Dankzij onze persoonlijke aanpak voelen medewerkers zich thuis bij elke opdrachtgever. Zo garanderen we de beste service.

We

Improve

Hoe we onszelf blijven verbeteren? Door onze medewerkers op te leiden, te laten groeien en voortdurend te motiveren. In de talenten van onze consultants schuilt namelijk het groeipotentieel van Assign.

We

Care

Als je goed zorgt voor mens en planeet, kom je samen tot een duurzame wisselwerking die meerwaarde genereert. Daarom zorgen wij voor onze medewerkers, terwijl zij voor onze klanten, de maatschappij en de planeet zorgen.

Team

Jan

Jan Vansteenwegen

Sales Manager

Bert Haex

Account Manager

Historiek

2007
Het begin van alles: de oprichting van Assign.
2007
2012
We meten ons een nieuwe huisstijl aan met veel roze. Erg hip in die tijd.
2012
2013
We verhuizen naar een nieuw kantoor op de Jaarbeurslaan in Genk, dicht bij het stadscentrum, waar ook andere gevestigde namen in de bedrijfswereld het beste van zichzelf geven.
2013
2018
Het geboortejaar van onze dochtervennootschap Assign kmo IT Services. Vanaf nu ontzorgen we klanten ook op het gebied van hun automatisering.
2018
2022
Ongeveer 15 jaar na onze start zijn we met zo’n 40 consultants, met Kurt aan het hoofd als CEO. Een partnership met Elmos Group luidt vernieuwing in: we gaan voor een overtuigende branding en nemen nu meer dan ooit een unieke positie in binnen het IT-landschap: die van IT-consultancy met een persoonlijke aanpak.
2022