Consultancy

Samen Sterker:
Jouw Visie, Onze IT-Expertise

Onze collega’s brengen met hun ervaring en kennis een belangrijke bijdrage tot het succes van uw project.

Lokaal Limburgs, nationale slagkracht

Met Assign krijg je de unieke mix van Limburgse nabijheid en de steun van een Belgische IT-groep.

Flexibiliteit als standaard

Veranderingen maken deel uit van het leven. Ook bij ICT projecten hebben we hiermee te maken. Assign volgt deze veranderingen en past zich aan de wensen van zijn partners.

Maatwerk, blijvend resultaat

Onze consultants leveren IT-oplossingen op maat en zijn gericht op een blijvende impact voor jouw business.

Software Development

Excelleren in .NET & Java

Met onze .NET en Java specialisten krijgt u de software die werkt, zonder gedoe. Wij plaatsen de juiste mensen om uw software-uitdagingen op te lossen – efficiënt en doeltreffend.

Neem contact op

Functionele / Business Analyse

Functionele afstemming

Onze consultants duiken in de details van uw systemen om precies te begrijpen wat uw software moet doen. Ze zijn de brug tussen uw zakelijke vereisten en de technische uitvoering. Ze zorgen dat elke functie perfect past bij uw behoeften.

Neem contact op

Testing

Strategische business inzichten

Ondervinding is het beste bewijs. Daarom verzekeren onze Test Consultants de kwaliteit van jouw toepassingen door verschillende testscenario’s uit te schrijven en uit te voeren. Stuk voor stuk zijn het problem solvers met de nodige technische kennis om zelfstandig te werken

Neem contact op

“Er is een jarenlang partnership tussen Aperam en Assign. Er zou geen sprake zijn van een samenwerking als die relatie niet écht goed zat.”

Koen Olaerts, Head of CoE Industrial Applications

Q&A met Jan

Jan Vansteenwegen

Sales Manager

Wat onderscheidt Assign's IT-consultants van de concurrentie?

Assign’s consultants onderscheiden zich door hun persoonlijke aanpak en hun vermogen om snel als deel van uw team op te treden. Ze brengen lokale expertise met wereldwijde best practices samen, waardoor uw IT-uitdagingen veranderen in kansen voor groei.

Assign beschikt over een uitgebreid partnernetwerk. Hierdoor kunnen wij snel een gekwalificeerde consultant mobiliseren, klaar om naadloos met uw team samen te werken en uw dringende IT-behoeften aan te pakken.

Assign is continu in beweging, net als de IT-wereld. We investeren in voortdurende opleiding van onze consultants en adopteren de nieuwste IT-trends en -technologieën.