IT Services

Technologie op Maat, Service die Blijft

Bij Assign IT Services vind je IT-diensten op maat van jouw unieke bedrijfsbehoeften, met de warmte van persoonlijk contact.

Onze specialisatie ligt in het volledig IT-ontzorgen van kleine en middelgrote bedrijven.

Dringende vraag?

Contacteer onze hotline voor IT diensten.

IT Infrastructuur​

Wij leggen het tech-fundament waarop jouw bedrijf kan bouwen en groeien. Denk groter, zonder de technische stress.

Neem contact op

Managed Services & Service Desk

Heb je IT-problemen? Neem contact op met ons. Wij lossen het snel voor je op, zodat jij zonder zorgen verder kunt.

Neem contact op

Modern Workplace

Werk flexibel en zorgeloos vanuit elke locatie. Wij voorzien je van de nodige middelen voor een moderne en aanpasbare werkervaring.

Neem contact op

Data Center​

Jouw data altijd beschikbaar en veilig, lokaal en zonder gedoe. Wij houden de boel online, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt.

Neem contact op

Cloud & Security

Jouw data altijd safe en ready to use, in de cloud. Wij zorgen dat je NIS of NIS 2 compliant bent.

Neem contact op

IT Strategie​

Nadenken over jouw technologie? Check. Wij combineren de nieuwste IT-snufjes met jouw bedrijfsdoelen voor een winnende combo.

Neem contact op

De voordelen van Assign

Lokaal Limburgs, nationale slagkracht

Met Assign krijg je de unieke mix van Limburgse nabijheid en de steun van een Belgische IT-groep.

Tevredenheid als standaard

Wij staan voor bewezen tevredenheid: we leveren al meer dan 20 jaar IT-oplossingen die klanten blij maken.

Directe support, langdurige stabiliteit

Onze IT-experts zijn direct beschikbaar voor support, met focus op stabiele, langlopende oplossingen voor jouw bedrijfsvoering.

Jurn geeft antwoord

Q&A met Jurn

Jurn Willems

Business Development Manager

Hoe zorgt Assign ervoor dat IT-services en -strategieën aansluiten bij de groei en doelen van mijn bedrijf?

Assign begint met een gratis audit om je huidige IT-situatie grondig te analyseren. Op basis daarvan passen we onze IT-strategieën aan zodat ze niet alleen voldoen aan je huidige behoeften, maar ook ondersteunen bij de groei en evolutie van je bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat onze IT-services naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen.

Bij Assign implementeren we in samenspraak met jou de nieuwste technologieën en volgen we de meest recente best practices om jouw IT-infrastructuur niet alleen voor vandaag maar ook voor de toekomst te versterken. Dit omvat regelmatige updates, het integreren van schaalbare cloud-oplossingen en het zorgen voor cybersecurity die zich aanpast aan de steeds veranderende bedreigingen.

Onze managed services bieden een scala aan voordelen: van het verminderen van de operationele kosten tot het verhogen van de efficiëntie van je IT-afdeling. Met Assign als je managed service provider, kun je rekenen op deskundig beheer van je IT-omgeving, continue monitoring en ondersteuning, en de zekerheid dat je systemen altijd up-to-date en operationeel zijn.

Assign heeft zijn eigen datacenter en biedt volledige ondersteuning om feilloos over te gaan van lokale server naar het datacenter. Assign zorgt voor het beheer van je cloudomgeving, van dagelijkse operaties tot strategisch onderhoud en optimalisatie. We zorgen voor maximale uptime, efficiënt energiebeheer, en waarborgen de integriteit en veiligheid van je gegevens.

Contacteer ons

“Er is een jarenlang partnership tussen Aperam en Assign. Er zou geen sprake zijn van een samenwerking als die relatie niet écht goed zat.”

Koen Olaerts, Head of CoE Industrial Applications