Kmo IT
services

Als ondernemer weet je dat een kwalitatieve IT-structuur essentieel is voor een gezond bedrijf. Terwijl jij je focust op je kerntaken, zorgt Assign voor een netwerk dat stabiel, up-to-date, flexibel en vooral veilig is onder alle omstandigheden. Vanuit onze ervaring, deskundigheid en oprechte betrokkenheid denken we mee met jou. We bieden een breed pakket van diensten en producten aan. Van beheer, duurzaamheid en data security over back-up en virtualisatie, tot cloud, servers en werkstations. Wij helpen je met andere woorden van a tot z met je automatisering. Bovendien gaan we steeds voor kostenbesparende en toekomstbestendige oplossingen. Zo kan jij de beste service leveren aan jouw klanten.

Persoonlijke kmo IT Services in 7 diensten

Managed services

Jouw data efficiënt beheerd op elke locatie

Waar je je data ook bewaart, door het beheer uit te besteden aan een gespecialiseerde partner kan je altijd en overal op een veilige manier aan de slag. We stemmen onze managed services volledig af op jouw bedrijfsnoden. Zo kan jij je concentreren op jouw businessdoelstellingen. Of je nu streeft naar groei, rendement, kostenbesparing of een efficiëntere time-to-market.

IT-servicedesk

Permanente en proactieve ondersteuning

Om jou een oplossing op maat te bieden, starten we altijd met het in kaart brengen van de eigenheid en behoeftes van jouw organisatie. Gevolg? Je werkt productiever en kostenefficiënt. Daarnaast stijgt de continuïteit van je bedrijfsvoering, hetgeen op zijn beurt zorgt voor tevreden werknemers én tevreden klanten. Een win-win.

IT-Strategy

Je ideale IT-roadmap

Wil je een sprong maken in de maturiteit van jouw IT? Bij ons kan je terecht voor een diepgaande doorlichting en concreet advies in de vorm van een roadmap. We stippelen de meest optimale route uit om jouw doelstelling te bereiken. Deze roadmap kan gelinkt zijn aan verschillende niveaus en aspecten van je organisatie. Waar wil jij de focus leggen? Zoek je advies om jouw IT-omgeving te optimaliseren? Of wil je evolueren naar een totaal nieuwe aanpak? Welke nieuwe infrastructuur heb je nodig en welke ondersteunende diensten horen daarbij? Assign zoekt het uit, samen met jou.

Modern workplace

Meer flexibiliteit voor je medewerkers

Blijf relevant in een snel evoluerende en competitieve markt door een moderne werkplek te creëren. Hoe? Stel de meest geschikte toestellen en technologie ter beschikking voor jouw medewerkers. Zo zorg je ervoor dat zij hun job flexibel kunnen uitvoeren. Bovendien is een moderne werkplek noodzakelijk om als werkgever aantrekkelijk te blijven. De werklocatie en werkuren voor een stuk zelf kunnen bepalen, is voor medewerkers even belangrijk als de mogelijkheid om een toestel naar keuze te kunnen gebruiken. En dit via een snelle, betrouwbare verbinding en met toegang tot de nieuwste applicaties voor online en mobiel (samen)werken.

IT-infrastructuur

Een IT-infrastructuur die met je meegroeit

Je IT-infrastructuur is het fundament voor de digitalisering van je bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat nieuwe technologie je niet inhaalt? Of dat de oude je niet tegenhoudt? Want je wilt natuurlijk zoveel mogelijk voordeel halen uit je investeringen. Tegelijkertijd wil je er zeker van zijn dat je IT flexibel met je meegroeit. Bij Assign zijn we vertrouwd met alle uitdagingen binnen een IT-omgeving. We helpen je de juiste keuzes maken. En op basis van bewezen technologie stellen we de oplossing voor die het best bij de noden van jouw bedrijf past. Ook verzorgen we de levering en de volledige migratie en integratie ervan. Bij ons mag je daarbij uitgaan van een strikt project- en risicobeheer.

Cloud & Security

Betrouwbare en gerichte beveiliging

Door de cloud, sociale netwerken en mobiel werken is alles en iedereen voortdurend met elkaar verbonden. Jouw bedrijfsnetwerk en belangrijke gegevens zijn daardoor steeds moeilijker te beveiligen. Maar ook regelgeving zoals de GDPR heeft een grote impact op de manier waarop je je IT-omgeving moet beveiligen. Hoe ga je hiermee om? Jouw IT-omgeving beschikbaar houden en tegelijkertijd efficiënt beveiligen is specialistenwerk. Technologie volstaat niet om moderne cyberdreigingen af te weren. Om veilig te werken, moet je die technologie ook correct installeren, integreren en permanent proactief laten beheren.

IT-experts

De juiste IT-expert op ieder moment

Voor elk IT-aspect de juiste expertise in huis hebben? Het kan, door externe experten in te huren. Onze consultants begeleiden je bij elke stap in je IT-omgeving, zoals de overgang naar de cloud. Dankzij onze jarenlange ervaring en best practices ontwikkelden we een efficiënte aanpak die we met veel plezier op jouw bedrijf toepassen.

Waarom persoonlijke kmo IT Services via Assign?

We take IT

Personal

We zorgen voor een persoonlijke match tussen onze consultants en klanten. Zo rijmen we de menselijke kant van IT met het zeer technische aspect ervan.

We

Improve

Alles is voor verbetering vatbaar. We kijken kritisch en zoeken proactief naar verbeterpotentieel. Voor onze projecten én voor onszelf.

We

Care

We zorgen voor onze medewerkers. En onze medewerkers zorgen voor onze klanten, de maatschappij en de planeet.

Contacteer ons gerust persoonlijk