IT-consultancy
met een persoonlijke touch

De IT-wereld blijft in sneltempo evolueren. Daarom is het goed om een rechtstreekse lijn te hebben met gedreven experts. En die vind je bij Assign. Vanuit hun persoonlijke IT-passie ontwikkelen zij de beste oplossing voor jouw uitdagende projecten. Zo combineer je het beste van twee werelden: je krijgt een persoonlijke én resultaatgerichte service. Onze IT-consultancy maakt bijblijven en zelfs vooruitlopen op IT-vlak een stuk gemakkelijker.

Software development

Software Developers ontwikkelen en onderhouden jouw programma’s, webservices en websites met de nieuwste technologieën. We brengen onze klanten in rechtstreeks contact met onze consultants die knowhow hebben in verschillende sectoren zoals automotive, finance, production, government, …

Project-
management

Analisten vormen de brug tussen business en IT. Ze vertalen de noden van jouw bedrijf in een duidelijke set van technische specificaties. Met vlotte communicatie over de teams heen, tillen ze ieder project naar een hoger niveau.

System
engineering

Wat persoonlijke IT-consultancy betekent voor System Engineers? Dat ze ICT-systemen professioneel configureren met respect voor het grotere geheel. Vanuit jouw bedrijfsnoden ontwerpen, beheren, implementeren en monitoren ze het ICT-netwerk.

Testing

Ondervinding is het beste bewijs. Daarom verzekeren onze Test Consultants de kwaliteit van jouw toepassingen door verschillende testscenario’s uit te voeren. Stuk voor stuk zijn het problem solvers met de nodige technische kennis om zelfstandig te werken.

Analyse

Bijblijven op het vlak van IT is een aanhoudende uitdaging. Dankzij onze programma- en projectmanagers kan je die uitdaging uit handen geven. We brengen je graag met hen in contact om je projecten nog beter, sneller en slimmer aan te pakken.

“Er is een jarenlang partnership tussen Aperam en Assign. Er zou geen sprake zijn van een samenwerking als die relatie niet écht goed zat.”

Koen Olaerts , Head of CoE Industrial Applications

Klaar voor je

persoonlijke IT-consultancy?