Land: België

Introductie

Heb jij een doorgedreven passie voor Java? Heb je een hart voor innovatie? Wil je werken in een omgeving waar je geen nummer bent en waar je kan blijven groeien? Dan is een job als Java Developer bij Assign misschien wel iets voor jou!

Als Java Developer bij Assign maak je samen met jouw team applicaties voor onze klanten. Je werkt mee aan de ontwikkeling hiervan, maar je denkt ook (pro)actief mee met de klant over het beste eindresultaat. Je kijkt met een kritische blik naar de wensen van de klant om zo telkens weer topkwaliteit te leveren.

Introductie

Streef jij continu naar verbetering en oplossingen? Heb je oog voor bugs en errors? Ben je gebeten door testing en de automatisatie hiervan? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Als Automation Test Engineer werk je samen met jouw team om piekfijne en bugvrije producten te releasen. Je bent betrokken bij het ontwerpen, bouwen en opzetten van een goede testautomatisatie aanpak die onze klanten in staat stelt om telkens weer betere producten te bouwen op een snellere en efficiëntere manier.

Introductie

Ben je sterk in het ontwerpen van (digitale) concepten? Wil jij de ins en outs van technische systemen volledig doorgronden? Is analyseren jouw tweede natuur? Dan ben jij misschien de Functioneel Analist die we zoeken!

Als Functioneel Analist bij Assign ben je verantwoordelijk voor het schrijven en doorgeven van functionele specificaties van projecten aan de ontwikkelaars. Op basis van best practices hanteer je een geschikte aanpak, telkens in functie van jouw project. Naast jouw eigen rol neem je hier en daar – waar nodig – ook andere rollen op binnen jouw scrum-team.  

Introductie

Heb jij een doorgedreven passie voor .NET? Heb je een hart voor innovatie? Wil je werken in een omgeving waar je geen nummer bent en waar je kan blijven groeien? Dan is een job als .NET Developer bij Assign misschien wel iets voor jou!

Als .NET Developer bij Assign maak je samen met jouw team applicaties voor onze klanten. Je werkt mee aan de ontwikkeling hiervan, maar je denkt ook (pro)actief mee met de klant over het beste eindresultaat. Je kijkt met een kritische blik naar de wensen van de klant om zo telkens weer topkwaliteit te leveren.