Schrijf jouw eigen verhaal
bij Assign

IT-consultancy is een term die verschillende disciplines overkoepelt. Daarom gaat de IT-wereld nooit vervelen. Integendeel, het is de plek waar je voortdurend op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen. Als medewerker bij Assign krijg je alle tools om te blijven groeien. Ga de uitdaging aan en schrijf jouw verhaal bij Assign.

Word de beste versie van jezelf

Loop binnen bij Assign en voel meteen onze gezonde honger naar verbetering. Die drive en inspirerende sfeer hangen overal in de lucht — in ons kantoor, maar ook op je werkplek bij onze klanten. Het is een tweede natuur om jezelf telkens opnieuw uit te vinden op weg naar de beste versie van jezelf.

Persoonlijke aandacht

De ambitie om steeds beter te doen, combineren we met ondersteuning op maat. Zo komen we tot een evenwichtige mix tussen ‘work hard’ en ‘play hard’. Die individuele aanpak vinden we erg belangrijk voor jouw groeiproces. Door eerlijk te overleggen over jouw ambities en valkuilen bewaar je de controle over jouw carrièrepad.

Laat jouw expertise maximaal renderen

Iedere opdracht heeft zijn eigen context. Maar steeds gaat het over fijne klanten met interessante opdrachten. En omdat we altijd de juiste match maken, kom je met jouw expertise in het juiste team terecht. Op die manier krijg je concrete kansen om je creativiteit echt te laten renderen. En dat betekent: meer voldoening bij jou én bij de klant.

Klaar om te werken

Solliciteer als IT-consultant