Wij maken werk van jouw IT.

Consultancy

Versterk je team met een nieuwe collega

IT diensten

Laat ons jouw IT vraag oplossen.

Als expert partner in IT maken we er een erezaak van om jouw vraag duidelijk en volledig op te lossen. Steeds in vertrouwen zodat jij op ons kan rekenen.

WE

Luisteren naar jouw vraag of doel

WE

Gaan voor jou aan de slag

WE

Maken jouw
IT beter
In mensentaal & met vertrouwen

Wij maken écht nog werk van jouw IT. Vraag dat maar aan onze klanten.

IT-consultancy Assign

Consultancy

Assign heeft in samenwerking met onze IT group de juiste profielen voor jouw IT Challenge.

Voor iedere IT-uitdaging vind je bij Assign sinds 2007 lokale top experten die jouw project mee tot een succes maken. Vanuit ons partnership met de Elmos-Group, onze duurzame relatie met onze klanten en onze veelgevraagde medewerkers zijn we in staat om steeds een perfecte match te realiseren tussen project en consultant.

We zorgen voor een nieuwe blik op elk project, terwijl we – door onze eigen ervaring in de sector – de noden van onze klanten als geen ander begrijpen. Al sinds 2007 is dit de kortste weg naar groei en resultaat voor onze klanten én onze medewerkers. Met een warme, persoonlijke aanpak maken we het verschil.

IT Diensten

Assign is een van de weinige bedrijven die zoveel kennis heeft en toch zo betrokken is.

Als ondernemer weet je dat een kwalitatieve IT-structuur essentieel is voor een gezond bedrijf. Terwijl jij je focust op je kerntaken, zorgt Assign voor een netwerk dat stabiel, up-to-date, flexibel en vooral veilig is onder alle omstandigheden. Vanuit onze ervaring, deskundigheid en oprechte betrokkenheid denken we mee met jou.

We bieden een breed pakket van diensten en producten aan. Van beheer, duurzaamheid en data security over back-up en virtualisatie, tot cloud, servers en werkstations. Wij helpen je met andere woorden van a tot z met je automatisering. Bovendien gaan we steeds voor kostenbesparende en toekomstbestendige oplossingen. Zo kan jij de beste service leveren aan jouw klanten.

Software developers

IT diensten voor elk bedrijf:

Data Center​

Meer info

IT Strategie​

Meer info

IT Infrastructuur​

Meer info

Modern Workplace

Meer info

Managed Services & Service Desk

Meer info

Cloud & Security

Meer info

“Er is een jarenlang partnership tussen Aperam en Assign. Er zou geen sprake zijn van een samenwerking als die relatie niet écht goed zat.”

Koen Olaerts, Head of CoE Industrial Applications