Consultancy

Samen Sterker:
Jouw Visie, Onze IT-Expertise

Onze experten brengen met expertise en een persoonlijke aanpak jouw visie tot leven.

Lokaal Limburgs, nationale slagkracht

Met Assign krijg je de unieke mix van Limburgse nabijheid en de steun van een Belgische IT-groep.

Tevredenheid als standaard

Wij staan voor bewezen tevredenheid: we leveren IT-oplossingen die klanten blij maken.

Snel schakelen, blijvend resultaat

Onze consultants zijn snel inzetbaar en gericht op blijvende impact voor jouw business.

Software Development

Excelleren in .NET & Java

Met onze .NET en Java specialisten krijgt u de software die werkt, zonder gedoe. Wij plaatsen de juiste mensen om uw software-uitdagingen op te lossen – efficiënt en doeltreffend.

Neem contact op

Functionele Analyse

Functionele afstemming

Onze consultants duiken in de details van uw systemen om precies te begrijpen wat uw software moet doen. Ze zijn de brug tussen uw zakelijke vereisten en de technische uitvoering. Ze zorgen dat elke functie perfect past bij uw behoeften.

Neem contact op

Business Analyse

Strategische business inzichten

Met een scherpe blik op uw bedrijfsdoelen, brengen onze business analisten uw bedrijfsprocessen en IT op één lijn. Ze identificeren en adviseren strategische verbeteringen voor een efficiëntere workflow.

Neem contact op

“Er is een jarenlang partnership tussen Aperam en Assign. Er zou geen sprake zijn van een samenwerking als die relatie niet écht goed zat.”

Koen Olaerts, Head of CoE Industrial Applications

Q&A met Jan

Jan

Jan Vansteenwegen

Sales Manager

Wat onderscheidt Assign's IT-consultants van de concurrentie?

Assign’s consultants onderscheiden zich door hun persoonlijke aanpak en hun vermogen om snel als deel van uw team op te treden. Ze brengen lokale expertise met wereldwijde best practices samen, waardoor uw IT-uitdagingen veranderen in kansen voor groei.

Onze reactietijd is net zo snel als uw bedrijf. We kunnen vaak binnen een week een gekwalificeerde consultant mobiliseren, klaar om naadloos met uw team samen te werken en uw dringende IT-behoeften aan te pakken.

Assign is continu in beweging, net als de IT-wereld. We investeren in voortdurende opleiding van onze consultants en adopteren de nieuwste IT-trends en -technologieën.